REKLAM ALANI

GÜZELCE’DE MORALLER SÜPER

Amatör 1.Kümede son haftalarda aldığı sonuçlarla zirve yarışında adından söz ettirmeye başlayan Güzelcespor’da moraller yerine geldi.
 
 Salı akşamı yapılan antrenman oldukça neşeli geçerken, teknik direktör Selim Pazarlı yönetiminde gerçekleşen çalışmaya oyuncuların da eksiksiz olarak katıldıkları gözlendi.
Kulüp Başkanı Hüseyin Aydın ve yönetim kurulu üyeleri de çalışmayı başından sonuna kadar takip etti. Fizik kondisyon ağırlıklı geçen çalışmada teknik direktör Selim Pazarlı oyunculardan aynı ciddiyet içinde çalışmalarını istedi. Antrenman öncesi sorularımızı yanıtlandıran kulüp başkanı Hüseyin Aydın, her geçen hafta üzerine koyarak devam ettiklerini söyledi.
 Aydın “Biz sezon başında kuralar çekildiğinde grupta bir çok iddialı takım olduğunu, bizim de bu yarışta sürpriz takım olmak istediğimizi söyledim. Her hafta üstüne koyarak devam ediyoruz. Kenetlenerek iyi  bir takım haline geldik. Sezon başından beri yaptığımız çalışmaların meyvelerini toplamaya başladık. Diğer takımlar gibi para harcayarak bu takımı kurmadık. Çok çalışarak bu noktalara kadar geldik.” diye konuştu. Aydın, bu haftayı bay geçireceklerini, ilk yarının son maçında S.Mimarsinan önünde iyi bir sonuç alarak ilk yarıyı iyi bir yerde tamamlamak istediklerini sözlerine ekledi.


Paylaş


 
Top